ECDL Profil 6 module


ECDL Profil 6 module

COR: 0000
ACREDITARE: E.C.D.L ROMANIA

Certificarea ECDL Profil se adreseaza tuturor celor care doresc o certificare internationala a competentelor digitale.

Acest pachet cuprinde 6 module: Utilizarea computerului (Windows și concepte de bază despre IT, calculatoare, retele de calculatoare, protejarea datelor); Instrumente online (Utilizare Internetului și a email-ului); Editare de text (Utilizarea programului Word); Calcul tabelar (Utilizarea programului Excel); Baze de date (Utilizarea programului Access) si Prezentări (Utilizarea programului PowerPoint).

Fiecare participant va beneficia pe parcursul instruirii de calculator individual conectat la internet, suport de curs in format electronic si teste teoretice si practice.

Pentru fiecare modul se va sustine un test online iar promovarea acestuia presupune rezolvarea a cel putin 75% din cerintele modulului respectiv. Timpul alocat examinarii este de 45 de minute/modul. In caz de nepromovare se va putea sustine reexaminarea modulului intr-o sesiune viitoare. In urma promovarii se va elibera diploma ECDL Profil care va contine modulele promovate. Nu exista limita de timp pentru promovarea unui anumit modul.

La finalul cursului candidatii vor putea sa utilizeze la un nivel competitiv aplicatiile Word, Excel, PowerPoint si Access , browserele de Internet,  aplicatia de posta electronica Microsoft Outlook si sistemul de operare Windows. De asemenea isi vor insusi notiunile de hardware, software, retelistica si vor intelege importanta protejarii datelor si dispozitivelor impotriva accesului neautorizat si a virusilor.

Competente profesionale necesare inrolare curs

Invatamant Gimnazial

Acte necesare pentru inscriere

Carte de Identitate

Competente profesionale dobandite in urma absolvirii

utilizarea computerului

instrumente online

utilizarea programului PowerPoint

Utilizarea programului Access

utilizarea programului Word

utilizarea programului Excel