Infirmier(a)


Infirmier(a)

COR: 532103
ACREDITARE: ANC

Participand la cursurile de infirmiera organizate de catre echipa cursuriautorizate.eu, veti dobandi cunostinte teoretice si practice solide in domeniul ingrijirii persoanelor. Aceste cursuri de infirmiera organizate de echipa noastra de profesionisti, echipa cursuriautorizate.eu, se vor finaliza cu obtinerea unei diplome cu recunoastere Europeana avizata de Ministerul Sanatatii si acreditata de Autoritatea Nationala Pentru Calificari recunoscuta de Ministerul Muncii, Familiei, Protectiei Sociale si Persoanelor Varstnice si Ministerul Educatiei Nationale.

Absolvirea unor astfel de cursuri autorizate pentru ocupatia  de infirmiera va va deschide oportunitati noi in campul muncii, putand obtine atat  locuri de munca in tara, cat si in strainatate.
Cursul cuprinde ore de teorie si de practica iar tematica acestuia consta in: comunicarea la locul de munca, aplicarea normelor de protectia muncii, prevenirea si stingerea incendiilor, asigurarea conditiilor igienico-sanitare, asigurarea perfectionarii profesionale, completarea fisei de ingrijiri a persoanei asistate, gestionarea resurselor alocate, planificarea activitatii zilnice, acordarea ingrijirii igienice pentru persoana asistata, acordarea primului ajutor persoanei asistate, asigurarea confortului batranului asistat, asistarea alimentatiei si administrarea alimentelor, mobilizarea si transportul batranului asistat, mobilizarea si transportul persoanelor asistate imobilizate, respectarea si aplicarea prescriptiilor medicale si supravegherea starii de sanatate a persoanei asistate.

 Obiectivele acestor cursuri de infirmiera

Principalul obiectiv pe care il urmarim pe durata cursurilor acreditate de infirmiera este ca, la absolvirea lor, dumneavoastra sa dobanditi aptitudinile specifice meseriei de infirmiera. Principalele aptitudini pe care vi le veti insusi sunt:
- supravegherea starii de sanatate a persoanei ingrijite.
- alimentarea si hidratarea persoanei aflate in ingrijire.
- igienizarea spatiului in care se afla persoana ingrijita.
- acordarea ingrijirilor de igiena (imbaiere si imbracare).

- transportul optim al rufelor si al persoanelor aflate in ingrijire.

Competente profesionale necesare inrolare curs

Invatamant general obligatoriu 8-10 clase

Acte necesare pentru inscriere

carte de identitate

Invatamant general obligatoriu 8-10 clase

certificat de nastere

certificat de casatorie

Adeverinta de la medicul de familie / clinic sanatos

Competente profesionale dobandite in urma absolvirii

supravegherea starii de sanatate a persoanei ingrijite

alimentarea si hidratarea persoanei aflate in ingrijire.

igienizarea spatiului in care se afla persoana ingrijita.

acordarea ingrijirilor de igiena (imbaiere si imbracare)