CURS INFIRMIERA, cod COR: 532103, Pret: 600 lei

CURS INFIRMIERA, cod COR: 532103, Pret: 600 lei

Participand la cursurile de infirmiera organizate de catre echipa cursuriautorizate.eu, veti dobandi cunostinte teoretice si practice solide in domeniul ingrijirii persoanelor. Aceste cursuri de infirmiera organizate de echipa noastra de profesionisti, echipa cursuriautorizate.eu, se vor finaliza cu obtinerea unei diplome cu recunoastere Europeana avizata de Ministerul Sanatatii si acreditata de Autoritatea Nationala Pentru Calificari recunoscuta de Ministerul Muncii, Familiei, Protectiei Sociale si Persoanelor Varstnice si Ministerul Educatiei Nationale.

Absolvirea unor astfel de cursuri autorizate pentru ocupatia  de infirmiera va va deschide oportunitati noi in campul muncii, putand obtine atat  locuri de munca in tara, cat si in strainatate.
Cursul cuprinde ore de teorie si de practica iar tematica acestuia consta in: comunicarea la locul de munca, aplicarea normelor de protectia muncii, prevenirea si stingerea incendiilor, asigurarea conditiilor igienico-sanitare, asigurarea perfectionarii profesionale, completarea fisei de ingrijiri a persoanei asistate, gestionarea resurselor alocate, planificarea activitatii zilnice, acordarea ingrijirii igienice pentru persoana asistata, acordarea primului ajutor persoanei asistate, asigurarea confortului batranului asistat, asistarea alimentatiei si administrarea alimentelor, mobilizarea si transportul batranului asistat, mobilizarea si transportul persoanelor asistate imobilizate, respectarea si aplicarea prescriptiilor medicale si supravegherea starii de sanatate a persoanei asistate.

 

Obiectivele acestor cursuri de infirmiera


Principalul obiectiv pe care il urmarim pe durata cursurilor acreditate de infirmiera este ca, la absolvirea lor, dumneavoastra sa dobanditi aptitudinile specifice meseriei de infirmiera. Principalele aptitudini pe care vi le veti insusi sunt:
- supravegherea starii de sanatate a persoanei ingrijite.
- alimentarea si hidratarea persoanei aflate in ingrijire.
- igienizarea spatiului in care se afla persoana ingrijita.
- acordarea ingrijirilor de igiena (imbaiere si imbracare).

- transportul optim al rufelor si al persoanelor aflate in ingrijire.

Conditii minime de inscriere la cursuri de infirmiera
Persoanele care solicita inscrierea la cursuri de infirmiera trebuie sa
fie absolvente de invatamant general obligatoriu (8-10 clase)


Acte necesare inscrierii la cursuri de infirmiera


- Invatamant general obligatoriu 8-10 clase
- Adeverinta de la medicul de familie / clinic sanatos
- Copie - certificat de nastere
- Copie - certificat de casatorie
- Copie - act de identitate