Curs Limbi Straine (A1.1)- Pret PROMO: 250 lei

Curs Limbi Straine (A1.1)- Pret PROMO: 250 lei

Limba germana are peste 120 de milioane de vorbitori nativi, fiind limba oficiala in Germania, Austria, Elvetia. Limba germana are o gramatica complexa, dezvoltand in timp diferente dialectale mari. Cursurile noastre de limba germana se adreseaza tuturor celor care doresc sa o utilizeze in viata cotidiana: calatorii, socializare, corespondenta.

Daca vreti sa calatoriti si sa vizitati o tara vorbitoare de germana, dar va este teama ca odata ajuns la destinatie nu veti sti sa cereti indicatii de orientare, e timpul sa acordati putin timp pentru extinderea orizontului dumneavoastra cultural si intelectual. Formatorii nostri au experienta necesara pentru a va ajuta sa invatati limba germana intr-un mod eficient si interactiv.

Abilitati obtinute la finalizarea acestui curs:

  • 1. Cunostinte pentru purtarea unei conversatii in diferite situatii;
  • 2. Scrierea corecta si coerenta la o dificultate medie a propozitiilor formulate in limba germana;
  • 3. Citirea corecta a cuvintelor si intelegerea textului din limba germana din punct de vedere semantic si gramatical;
  • 4. Intelegerea mesajului vorbitorului de limba germana fara a intampina probleme de gramatica sau vocabular si rezumarea corecta a textului ascultat;
  • 5. Insusirea vocabularului utilizat in viata de zi cu zi, in timpul liber, la restaurant, cafenea, discoteca sau vocabularul utilizat in cazul unei invitatii la restaurant.

Programul cursurilor teoretice si al activitatii practice este flexibil si adaptabil in functie de nevoile cursantilor.